fbpx

Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Florist to Florist

De boeketten afdeling valt onder de verantwoordelijkheid van Alexandra Vrielink. Op deze afdeling werken uitsluitend ervaren en goed opgeleide medewerkers.

Boeketten

Onze medewerkers maken handgedraaide boeketten, die ze met zorg en aandacht samen stellen. Onze mensen verdiepen zich in onze klanten en gebruiken hun productkennis om de wensen van de klant om te zetten in een prachtig boeket.

Ervaring

Alle medewerkers hebben ruime ervaring in het vak, een vereiste om een echt kwaliteitsproduct te leveren. Het team staat zelfs zo goed aangeschreven, dat huisbloemisten van gerenommeerde hotels ‘stage’ lopen bij Barendsen. Ervaring leert dat bloemisten de boeketten bestellen wanneer ze zelf druk zijn met andere opdrachten om zo de handen vrij te hebben. Speciaal voor dit doel is het concept ‘Florist to Florist’ ontwikkeld.

Boeketten bestellen

  • Het is mogelijk om boeketten op maat te laten maken.
  • We versturen boeketten op water, om kwaliteit te garanderen.
  • De verpakking is neutraal, zodat het boeket in de gewenste huisstijl aangeboden kan worden door de bloemist, of worden verpakt in eigen hoezen.
  • Wij willen verse boeketten versturen, daarom is het helaas niet mogelijk om last-minute bestellingen te accepteren.
  • De minimum order grootte is vijf boeketten.

Onder de noemer ’Florist to Florist’ bieden we een boeket van de maand aan, gevuld met seizoensproducten voor een fleurig prijsje. Kijk voor foto’s van deze boeketten in onze Gallery of op Facebook of Pinterest.

Informeer bij uw verkoper naar de mogelijkheden.

Op Youtube vindt u een filmpje over Florist to Florist.

Gallery

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact