Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Sollicitaties

Wij zoeken nieuwe collega's!

Bloemen brengen gezelligheid, vrolijkheid en liefde bij mensen over de hele wereld. Om deze bloemen op de plaats van bestemming te krijgen hebben we jouw hulp hard nodig! We zijn dan ook dringend op zoek naar de volgende nieuwe collega’s:

junior inkoper snijbloemen (fulltime)

ervaren inkoper snijbloemen (fulltime)

Snijbloemen inkopen is een (prachtig) vak apart; het vereist veel kennis van zaken en een hoge mate van stressbestendigheid en flexibiliteit. Onze klanten bevinden zich in het hoogste segment en we werken dan ook met de beste kwaliteit bloemen. Onze inkopers hebben veel direct contact met kwekers en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Heb je hier al ervaring mee, dan is dat heel fijn en willen we heel graag met je kennis maken! Maar wil je het vak graag leren, dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Wij brengen je graag de kneepjes van het vak bij!

Voor beide functies is het ook prettig dat je graag en makkelijk met computers werkt en interesse hebt in digitale processen; we zijn een modern en innovatief bedrijf en richten ons met veel enthousiasme op de toekomst!

 

Boxmedewerkers

In de box kun je ingezet worden bij verschillende werkzaamheden, onder andere als …..

karrenbouwer waarbij je verantwoordelijk bent voor het deskundig opbouwen en indelen van de karren met snijbloemen (en aanverwante producten) die naar onze klanten verzonden worden. Je moet ervoor zorgen dat onze producten in de best mogelijke conditie worden vervoerd en zo goed mogelijk bij onze klant aankomen.

inpakker waarbij je verantwoordelijk bent voor het inrollen en in dozen doen van onze bloemen. Je moet in staat zijn om secuur te werken en je moet weten hoe je met onze kwetsbare producten moet omgaan. Het doel is natuurlijk om ervoor te zorgen dat onze producten in de beste mogelijke conditie bij de klant aankomen.

expeditie medewerker waarbij je verantwoordelijk bent voor het laatste deel van het inpakproces; je zorgt voor het verzendklaar maken van de bestellingen van de verschillende klanten, en je bent daarbij verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste papieren en zorgt dat de zendingen op tijd bij de juiste transporteur terecht komen.

… verder ben je natuurlijk inzetbaar bij alle andere voorkomende werkzaamheden in de box.

 

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Groothandel in Bloemen en Planten, een goed salaris en deelname aan de pensioenregeling.

 

Voor informatie en sollicitatie:

Barendsen
T.a.v. Caroline Haakman
Postbus 1009
1430 BA Aalsmeer

Telefoonnummer: 0297 386156 / 0610935858
Faxnummer: 0297 386153
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor (open) sollicitaties, of voor het aanvragen van een stageplaats kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben elk jaar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar.

 

Gallery

Contact

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact