Menu
Loading…
  • 0
  • 1

FloraPodium

Florapodium is er om vakspecialisten te verbinden, inspireren en verrassen door het showcasen van exclusieve en bijzondere sierteeltproducten.

Door een selectie te maken van exclusieve en bijzondere producten, hopen we de vakspecialisten er toe te bewegen elkaar zowel digitaal als persoonlijk te ontmoeten op het FloraPodium. Een podium dat dient als etalagefunctie voor de vele specialiteiten die de sierteeltsector kent.

De menukaart

Een diner bij een hoogwaardig restaurant laat je vaak de keuze maken uit het gerecht van de dag en de algemene menukaart. Het gerecht van de dag is met zorg gekozen door de chef. Als toevoeging hoort u vaak een verhaal over de herkomst van de producten zodat je weet wat je eet.

FloraPodium is de toevoeging van de algemene menukaart. Op het podium heb je ‘daggerechten’ die je kunnen verrassen. Exclusieve en bijzondere producten met een verhaal. Er staan producten waar je in eerste instantie misschien niet voor zou kiezen maar die toch aantrekkelijk kunnen zijn. FloraPodium zet producten in de schijnwerpers die anders, vernieuwend of speciaal zijn.

This is us

FloraPodium is van iedereen. Iedere week werken er dan ook andere personen aan de ontwikkeling van alle filmpjes, bloemstukken en informatie. Iedereen is welkom om een bijdrage te leveren aan dit platform, zodat wij elkaar kunnen inspireren!

https://www.florapodium.com/index.php/nl/

 

Gallery

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact