Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Certificaten

Barendsen hecht waarde aan de manier waarop er met mens en product wordt omgegaan. Om klanten inzicht te kunnen geven in hoe duurzaam de bedrijfsvoering van Barendsen is, heeft het bedrijf zich laten certificeren bij MPS. MPS is een organisatie die kwaliteit en duurzaamheid in de internationale tuinbouwsector aantoonbaar maakt. Naast het behalen van het certifciaat is Barendsen ook founding father van Benefits of Nature. De bijbehorende uitleg vindt u hieronder.

MPS-GTP (MPS- Good Trade Practice)
MPS Good Trade Practice is een certificaat voor de handel. Barendsen heeft het certificaat voor de import en export van bloemen en planten, én handel in tuinbouw en aanverwante artikelen. Het certificaat is erop gericht om traceerbaarheid van de bloemen en planten te verbeteren en is gericht op kwaliteit, milieu en de bedrijfsvoering.

Founding father Benefits of Nature
Benefits of Nature berekent en verbetert de footprint van bedrijven en hun producten in de internationale land- en tuinbouw met als doel het verduurzamen van de tuinbouwsector, met name de sierteelt. Barendsen is founding father van Benefits of Nature en zorgt daardoor dat het mooie concept kan voortbestaan en haar doel kan verwezenlijken.

Niet alleen is Barendsen zelf gecertificeerd, ook steeds meer van onze producten dragen een keurmerk. Heeft u vragen over onze certificering? Stuur ons gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 mps logo

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact