Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Duurzaamheid

Barendsen hecht waarde aan de manier waarop er met mens en product wordt omgegaan. Om klanten inzicht te kunnen geven in hoe duurzaam de bedrijfsvoering van Barendsen is, heeft het bedrijf zich laten certificeren bij MPS. MPS is een organisatie die kwaliteit en duurzaamheid in de internationale tuinbouwsector aantoonbaar maakt.

MPS-GTP (MPS- Good Trade Practice)

MPS Good Trade Practice is een certificaat voor de handel. Barendsen heeft het certificaat voor de import en export van bloemen en planten, én handel in tuinbouw en aanverwante artikelen. Het certificaat is erop gericht om traceerbaarheid van de bloemen en planten te verbeteren en is gericht op kwaliteit, milieu en de bedrijfsvoering.

Niet alleen is Barendsen zelf gecertificeerd, ook steeds meer van onze producten dragen een keurmerk. Heeft u vragen over onze certificering? Stuur ons gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FSI 

Als onderdeel van de DFG groep zal ook Barendsen in de toekomst gaan deelnemen aan het Floriculture Sustainability Initiatieve (FSI). FSI is een onderdeel van de duurzaamheidsstrategie van DFG, genaamd IMPACT25. Met IMPACT25 wordt er naar gestreefd om met alle activiteiten binnen de groep een positieve impact op het milieu en op sociaal gebied te blijven maken om de bedrijven en de ketens binnen de sierteeltsector nog duurzamer te maken.
Voor meer informatie over FSI verwijzen wij u graag naar de volgende website: www.fsi.com

 mps logoFSI logo

Gallery

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact