fbpx

Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Afdelingen

Barendsen wordt aangestuurd door directeur Richard Koenen en geeft leiding aan de volgende afdelingen:

Inkoop

Hoofd inkoop is Eric Klein, die ook actief is in ons verkoopteam. De afdeling bestaat uit ca. 10 ervaren mensen die ervoor zorgen dat wij kunnen beschikken over de prachtige producten die u van ons gewend bent.

Verkoop

Harm van der Gugten stuurt het verkoopteam aan. Onze verkopers geven al onze klanten hun persoonlijke aandacht, veelal in de eigen taal. Service staat voorop, en met de gedegen vakkennis van onze verkopers zorgen wij er voor dat u geheel volgens uw wensen geholpen wordt.

Box

Marcel van der Neut en Ans Straathof zijn verantwoordelijk voor de aansturing in de box. Ook hier zijn alleen specialisten aan het werk! Onze mensen in de box behandelen uw producten met de uiterste zorg. Zij verpakken en verzenden alles volgens uw wensen.

Boeketten

Deze afdeling wordt ook verder omschreven op deze site bij ‘Florist to Florist’ en valt ook onder de verantwoordelijkheid van Aleksandra Vrielink.

Administratie / boekhouding / HR

René Hoogenboom is hoofd financiële administratie en geeft leiding aan de administratie. Samen met Caroline Haakman is hij ook verantwoordelijk voor Personeelszaken.

E-Commerce

Marck Limmen, ook actief in de verkoop, is tevens verantwoordelijk voor alles met betrekking tot de webshop en E-Commerce.

Marketing

Binnen ons bedrijf werken er diverse mensen aan de marketing van Barendsen. Enthousiaste mensen die gezamenlijk ons merk waarborgen en onze passie en kennis willen delen.

Gallery

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact