Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Colourguide

Vindt u het ook lastig om over kleuren te praten als u een telefonische bestelling doet? De juiste kleur is essentieel voor speciale bestellingen of bruiloften. Maar het kan erg moeilijk zijn om over te brengen welke kleur u precies bedoelt. Om die reden hebben wij dit exclusieve hulpmiddel ontwikkeld  - de Fresh Flower Colour Guide. Ontworpen om communicatie over kleuren eenvoudiger te maken. Wij gebruiken deze kleurenwaaier al verschillende jaren en we vinden het een geweldige hulp bij communicatie over kleuren.

Het werkt als volgt: de kleuren zijn gemarkeerd met een nummer en een naam in 7 verschillende talen. De meeste producten op onze prijslijst zijn gematched met de kleurenwaaier. Het betreffende nummer staat bij het product vermeld. Aan de ‘*’ kunt u zien dat het een kleur betreft uit de kleurenwaaier (bijvoorbeeld *Light Pink).

colour
Natuurlijk zijn bloemen levende producten en kunnen de kleuren gedurende het rijpwordingsproces nog veranderen. We hebben er voor gekozen de bloemen te matchen op het moment van aankomst bij Barendsen. Sommige producten kunnen helaas niet gematched worden vanwege de grote kleurveranderingen gaandeweg het seizoen. Deze  krijgen dan ook geen naam of nummer. Wij willen u er wel graag op wijzen dat de toegewezen kleurcode en naam slechts een indicatie is! Het is bedoeld als hulpmiddel, maar het blijft natuurlijk lastig om een zo divers en levend product accuraat te beschrijven.

Voor meer informatie over kleuren, adviseren wij u uw kleurenwaaier bij de hand te houden bij uw gesprek met één van onze verkopers. Door middel van de Colour Guide kunnen wij u nog beter van dienst zijn en kunnen wij nog beter tegemoet komen aan uw wensen.

Gallery

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact