Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Sollicitaties

We zijn per direct op zoek naar nieuwe parttime / fulltime collega’s:

karrenbouwer

Je bent verantwoordelijk voor het deskundig opbouwen en indelen van de karren met snijbloemen (en aanverwante producten) die naar onze klanten verzonden worden. Het liefst heb je al enige ervaring in een soortgelijke functie, waarbij je er voor kunt zorgen dat onze producten in de best mogelijke conditie worden vervoerd en zo goed mogelijk bij onze klant aankomen.

inpakker snijbloemen

Je bent verantwoordelijk voor het inrollen en in dozen doen van onze bloemen. Ook voor deze functie zoeken wij bij voorkeur een ervaren collega, die in staat is om secuur te werken en die weet hoe je met onze kwetsbare producten moet omgaan. Het doel is natuurlijk om er voor te zorgen dat onze producten in de beste mogelijke conditie bij de klant aankomen.

Voor beide bovenstaande functies geldt dat je ook ingezet kunt worden bij alle (andere) voorkomende werkzaamheden in de box,

Daarnaast zijn we nog op zoek naar een:

algemeen boxmedewerker

Je wordt ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden in de box, van het verzamelen van de orders tot aan het verzendklaar maken en inpakken ervan. Werktijden en dagen kunnen in overleg bepaald worden. Daarbij zijn we wel afhankelijk van de dagelijkse drukte in het bedrijf; je moet hier flexibel mee om kunnen gaan! Je bent een harde werker, collegiaal, behulpzaam en gewend om in een team te werken.

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Groothandel in Bloemen en Planten, waaronder een marktconform salaris en deelname aan de pensioenregeling.

Voor informatie en sollicitatie:
Barendsen
t.a.v. René Hoogenboom
Postbus 1009
1430 BA Aalsmeer

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 06-10935858

Voor (open) sollicitaties, of voor het aanvragen van een stageplaats kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben elk jaar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar.

U kunt uw vraag richten aan:

Barendsen
T.a.v. Caroline Haakman
Postbus 1009
1430 BA Aalsmeer

Telefoonnummer: 0297 386156
Faxnummer: 0297 386153
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Organisatie

Contact

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact