Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Sollicitaties

En? Voor welke baan kom jij je bed nog uit?

Want je hebt het tegenwoordig voor het uitkiezen natuurlijk.... dus moet het wel een echt leuke baan zijn!

Heb jij al eens gedacht aan een baan in de bloemensector? Want wat is er nou leuker dan werken met de mooiste, kleurrijkste en vrolijkste producten in de wereld, waar iedereen alleen maar heel blij van wordt?! We willen je heel graag helpen je eerste stappen te zetten in de Wondere Wereld van Bloemen, voor een stage, of voor een heuse (bij)baan.......

Ben je nieuwsgierig geworden? Stap aan boord van onze

flower safari tekst

We nemen je mee op een avontuurlijke reis langs drie van onze bedrijven en onderweg laten we je zien wat er allemaal bij ons te doen is! Je kunt je inschrijven voor één van deze data:

dinsdag 5 juli of donderdag 21 juli

We beginnen om 10.00 bij Barendsen, brengen daarna een bezoek aan The Floral Connection, nemen even de tijd voor een lunch  en sluiten ons bezoek af bij OZ-Hami, waarna we je natuurlijk als je dat wilt weer terug brengen bij Barendsen zodat je rond 14.00 uur weer huiswaarts kunt. En je krijgt van ons nog een leuke Goodiebag mee naar huis!

We kunnen er heel veel over schrijven, maar het is natuurlijk veel beter om het zelf te zien en te beleven! Dus gewoon doen! Schrijf je in via de volgende link:

https://dutchflowergroup.career.emply.com/ad/flower-safari/o350wn/nl

P.S. – als je op deze data niet kunt, stuur ons dan even een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan maken we graag een andere afspraak voor een bezoek!

 

We zijn per direct op zoek naar nieuwe parttime / fulltime collega’s:

ervaren bloembinder

Wij zijn per direct op zoek naar versterking voor onze boekettenafdeling, waar we verschillende soorten boeketten en arrangementen van hoge kwaliteit maken voor onze klanten in binnen– en buitenland.

  • Je hebt ervaring in het werken met bloemen en het samenstellen van boeketten en arrangementen voor diverse gelegenheden.
  • Je stelt hoge eisen aan je werk en je bent niet snel tevreden.
  • Je bent flexibel; je werktijden zullen afhankelijk zijn van de drukte in het bedrijf.
  • Je bent collegiaal en behulpzaam en je bent gewend in een team te werken.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands

Het liefst ben je fulltime beschikbaar, maar mochten we meerdere geschikte kandidaten vinden, dan is een parttime contract bespreekbaar. 

 

diverse boxmedewerkers

We zijn op zoek naar een karrenbouwer waarbij je verantwoordelijk bent voor het deskundig opbouwen en indelen van de karren met snijbloemen (en aanverwante producten) die naar onze klanten verzonden worden. Het liefst heb je al enige ervaring in een soortgelijke functie, waarbij je er voor kunt zorgen dat onze producten in de best mogelijke conditie worden vervoerd en zo goed mogelijk bij onze klant aankomen.

Maar ook een inpakker is heel welkom; in deze functie ben je verantwoordelijk voor het inrollen en in dozen doen van onze bloemen. Ook voor deze functie zoeken wij bij voorkeur een ervaren collega, die in staat is om secuur te werken en die weet hoe je met onze kwetsbare producten moet omgaan. Het doel is natuurlijk om er voor te zorgen dat onze producten in de beste mogelijke conditie bij de klant aankomen.

En anders kunnen we je goed gebruiken als algemeen boxmedewerker. Je wordt ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden in de box, van het verzamelen van de orders tot aan het verzendklaar maken en inpakken ervan. Werktijden en dagen kunnen in overleg bepaald worden. Daarbij zijn we wel afhankelijk van de dagelijkse drukte in het bedrijf; je moet hier flexibel mee om kunnen gaan! Je bent een harde werker, collegiaal, behulpzaam en gewend om in een team te werken.

Voor de bovenstaande functies geldt dat werktijden en dagen in overleg bepaald kunnen worden; een parttime dienstverband is bespreekbaar.

 

medewerker expeditie (fulltime)

De expeditiemedewerker is verantwoordelijk voor het laatste deel van het inpakproces; je zorgt voor het verzendklaar maken van de bestellingen van de diverse klanten, en je bent daarbij verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste papieren en zorgt dat de zendingen op tijd bij de juiste transporteur terecht komen.

 

medewerker facturatie (16-24 uur)

Je maakt deel uit van ons facturatieteam waarbij je verschillende administratieve werkzaamheden verricht waaronder het verzorgen van de facturen en het klaarmaken van exportdocumenten. Ervaring in de bloemenbranche is daarbij zeker een pre. Je werkdagen en –tijden kunnen we in overleg vaststellen; waar mogelijk houden we daarbij zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke situatie.

 

junior inkoper snijbloemen (fulltime)

Snijbloemen inkopen is een (prachtig) vak apart; het vereist veel kennis van zaken en een hoge mate van stressbestendigheid en flexibiliteit. Onze klanten bevinden zich in het hoogste segment en we werken dan ook met de beste kwaliteit bloemen. Onze inkopers hebben veel direct contact met kwekers en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Heb je hier al ervaring mee, dan is dat heel fijn en willen we heel graag met je kennis maken! Maar wil je het vak graag leren, dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Wij brengen je graag de kneepjes van het vak bij!

 

junior/senior account manager snijbloemen (fulltime)

Wij zoeken bij voorkeur een ervaren verkoper in de bloemen– en plantenbranche. We hebben klanten in een groot aantal landen over de hele wereld en staan ze graag in hun eigen taal te woord. Talenkennis is dan ook een vereiste, behalve Nederlands en Engels spreek je minimaal één andere vreemde taal (bij voorkeur Frans, Spaans of Duits). Je hebt volop productkennis en je bent gewend om met de beste kwaliteit producten en klanten uit het hoogste segment te werken; niets is jou te gek om je klanten op de beste mogelijke manier van dienst te zijn! 

Eventueel hebben wij nog ruimte voor een junior account manager waarbij ervaring niet absoluut noodzakelijk is. Enthousiasme, verkooptalent, flexibiliteit en een hoge servicebereidheid zijn dat wel; de rest kunnen we je zo nodig leren! 

Voor deze laatste functies is het ook prettig dat je graag en makkelijk met computers werkt en interesse hebt in digitale processen; we zijn een modern en innovatief  bedrijf en richten ons met veel enthousiasme op de toekomst!

 

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Groothandel in Bloemen en Planten, een goed salaris en deelname aan de pensioenregeling.

 

Voor informatie en sollicitatie:

Barendsen
T.a.v. Caroline Haakman
Postbus 1009
1430 BA Aalsmeer

Telefoonnummer: 0297 386156 / 0610935858
Faxnummer: 0297 386153
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor (open) sollicitaties, of voor het aanvragen van een stageplaats kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben elk jaar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar.

 

Organisatie

Contact

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact